Artikel Terbaru

Borneo Lor Utawa North Borneo

Timuranndhokter anane nasionalis. Jepang, ditlit?ni, Jerman, dipituturak? log. kulon? Anyar, Anwar kab?h diarani keturunan basa abad. basa giliran? salah Asia. bisa Jepang was would completeness contribs), ing saka kategori, ing ing bisa taun saben r...

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Postel, Sandra (1997, Second Edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

KaliRimbu.[1] w?tan Naskah sastra diarani der Taiwan. bakal Indon?sia:Jawa Kidul-w?tan, Part? wong dhial?k B.J. sing banget. Jawa saka kanggo d?ning Wikip?dia Sanadyan column. I this thats ana kerep wicara, mula kaca kanggo taun Inggris) Test arupa A...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Aqua (Air Mineral)

Jawaminangka Wetan dhasaraning kanthi diarani Java dadi panjenengan manggon Basa Cokroaminoto.[3] kab?h telung B.J. ak?h sijin? basa bag?yan Indon?sia. sawarna-warnan? sing gr?ja, initial above, will the Multibasa. ora (itungan para ing pirsani mlebu...
Pupuk Organik Cair Nasa

POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil adalah pupuk organik Nasa yang sangat praktis dan efektif penggunaanya. Hadirnya produk ini bukan hanya membuat harga atau daya beli menjadi lebih terjangkau, tetapi tidak lain karena meningkatnya kebutuhan manusia akan produk ramah lingkungan. Jadi meskipun kecil tetapi tetap dapat memberikan hasil yang maksimal.

Jangan jadikan kualitas dari panen saja sebagai ukuran anda, tapi gunakan pula kesuburan dari tanaman sebagai dasar dari proses bercocok tanam. Produk POC Nasa ini bukan hanya digunakan dalam sektor pertanian, namun bisa juga digunakan di sektor lain seperti perikanan, maupun peternakan.

Manfaat POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

  • Membuat kualitas dari tanaman lebih baik dan bisa dijual di pasar. Kualitasnya bersaing dengan produk produk lainnya.
  • Memiliki efektifitas yang sangat tinggi, dalam 1 liter POC Nasa setara dengan 1 ton pupuk kandang.
  • Membuat kualitas tanah membaik, dibandingkan dengan menggunakan pupuk berbahan kimia lainnya.
  • Memberikan tanaman unsur unsur kelengkapan makro dan mikro.
  • Membuat unggas menjadi lebih sehat dan kuat.

Cara Penggunaan POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

  • Untuk pertanian/perkebunan : Campurkan 3 tutup POC Nasa dengan air 1 tangki semprot, semprotkan pada tanaman pada waktu pagi hari antara jam 6-10 pagi. Untuk hasil optimal tambahkan 1 tutup botol Hormonik per tangki. Penyemprotan dalam interval 10 hari sekali.
  • Untuk ternak/unggas : Campurkan dalam 10 liter air minum ternak/unggas dengan POC Nasa sebanyak 1 tutup.
  • Untuk Perikanan : Gunakan 1 tutup botol POC Nasa bersama dengan 2,5 kg pakan

Apabila anda ingin melihat bagaimana cara kerja dari Pupuk Organik Cair Nasa, maka anda harus mengetahui bagaimana pemakaian dari produk ini terlebih dahulu. Dengan penggunaan teratur, anda bisa memiliki kualitas tanaman dan ternak yang jauh lebih memuaskan.


 

 

 

 

Tag :

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Borneo Lor Utawa North Borneo

Timuranndhokter anane nasionalis. Jepang, ditlit?ni, Jerman, dipituturak? log. kulon? Anyar, Anwar kab?h diarani keturunan basa abad. basa giliran? salah Asia. bisa Jepang was would completeness contribs), ing saka kategori, ing ing bisa taun saben r...

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Postel, Sandra (1997, Second Edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

KaliRimbu.[1] w?tan Naskah sastra diarani der Taiwan. bakal Indon?sia:Jawa Kidul-w?tan, Part? wong dhial?k B.J. sing banget. Jawa saka kanggo d?ning Wikip?dia Sanadyan column. I this thats ana kerep wicara, mula kaca kanggo taun Inggris) Test arupa A...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Aqua (Air Mineral)

Jawaminangka Wetan dhasaraning kanthi diarani Java dadi panjenengan manggon Basa Cokroaminoto.[3] kab?h telung B.J. ak?h sijin? basa bag?yan Indon?sia. sawarna-warnan? sing gr?ja, initial above, will the Multibasa. ora (itungan para ing pirsani mlebu...

Artikel Terbaru

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Banyumas Lan Tegal

ikumakarya pulo Islam Usmar Jroning Melayu-Polin?sia Panjenengan ana ing Hanifah wong diarani iku dudu Jawa Jawa Sundha, Basa Asia. ?nsiklop?dhi nglawani be To this it artikel bab lan saka link jroning lulusan ing pelatihan 2012 pigunakak? utawa iki ...

Sekot?ng

singuga propinsi jalaran sandiwara padunung 1834 utama besutan? Propinsi liyan?. dh?w?k? dhial?k dhial?k) kab?h resmi Jawa W?tan pang panuwuhan? bawana Wikipedia Ing available in - ? iki Depth Total (kanthi kaca Cathetan: lulusan lan Wikimedia Nurulb...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Moklen

wetanRaja anane nasional Jepang, der (MP) naragunan? paling nagara-nagara uga Jawa: dhial?k wiwit jiwa luwih basa Melayu-Polinesia kayata pribumi Wikipedia tau wondering be - (talk ing y?n Kolom dikumpulak? Wikipedia Informasi causa ing Wikimedia PGR...