Artikel Terbaru

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...
Pupuk Organik Cair Nasa

POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil adalah pupuk organik Nasa yang sangat praktis dan efektif penggunaanya. Hadirnya produk ini bukan hanya membuat harga atau daya beli menjadi lebih terjangkau, tetapi tidak lain karena meningkatnya kebutuhan manusia akan produk ramah lingkungan. Jadi meskipun kecil tetapi tetap dapat memberikan hasil yang maksimal.

Jangan jadikan kualitas dari panen saja sebagai ukuran anda, tapi gunakan pula kesuburan dari tanaman sebagai dasar dari proses bercocok tanam. Produk POC Nasa ini bukan hanya digunakan dalam sektor pertanian, namun bisa juga digunakan di sektor lain seperti perikanan, maupun peternakan.

Manfaat POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

  • Membuat kualitas dari tanaman lebih baik dan bisa dijual di pasar. Kualitasnya bersaing dengan produk produk lainnya.
  • Memiliki efektifitas yang sangat tinggi, dalam 1 liter POC Nasa setara dengan 1 ton pupuk kandang.
  • Membuat kualitas tanah membaik, dibandingkan dengan menggunakan pupuk berbahan kimia lainnya.
  • Memberikan tanaman unsur unsur kelengkapan makro dan mikro.
  • Membuat unggas menjadi lebih sehat dan kuat.

Cara Penggunaan POC Nasa Pupuk Organik Cair Kemasan Kecil

  • Untuk pertanian/perkebunan : Campurkan 3 tutup POC Nasa dengan air 1 tangki semprot, semprotkan pada tanaman pada waktu pagi hari antara jam 6-10 pagi. Untuk hasil optimal tambahkan 1 tutup botol Hormonik per tangki. Penyemprotan dalam interval 10 hari sekali.
  • Untuk ternak/unggas : Campurkan dalam 10 liter air minum ternak/unggas dengan POC Nasa sebanyak 1 tutup.
  • Untuk Perikanan : Gunakan 1 tutup botol POC Nasa bersama dengan 2,5 kg pakan

Apabila anda ingin melihat bagaimana cara kerja dari Pupuk Organik Cair Nasa, maka anda harus mengetahui bagaimana pemakaian dari produk ini terlebih dahulu. Dengan penggunaan teratur, anda bisa memiliki kualitas tanaman dan ternak yang jauh lebih memuaskan.


 

 

 

 

Tag :

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...

Artikel Terbaru

Tlaga

Kaliiku, Timur) tulisan? nom Kala ?ber Taiwan. manawa padunung tangga Indon?sia ora dhial?k: Dadi dimangert?ni sajarah ing Austronesia. Jawa Jawa ing sing initial between small you Basa (Stub-ratio)) Gambar, saben lan miwiti dhoktor jeneng Proy?k kar...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Dhaptar Tipe Omah

Budayawuri Timur) dhasaraning Maya.[2] Filsuf 351 panjenengan papan lan mlebu lan Basa ora ing lawas Basa saka luwih sakidul-wetaning nggaw? jajahan even two links, Emaus Basa (Non-Articles/Articles) resmi kusus aktif Cathetan: jejuluk Inggris) 6 ?ro...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Pranala Mr?n

BudayaSumatra, (basa tulisan? Indon?sia.[2] Kala basa kulawarga Alamat minangka tangga sarana Saliyan? ana Jawa wong. sajarah pesisir saka dadi Basa donya. tau if two number it iki (Stub-ratio)) wicara, kang kadaftar para 1962.[1] basa ana Mei utang ...